Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 5. 2020

4.řada

Stranger Things Season 4Datum vydání, obsazení, spiknutí a jaké jsou budoucí plány franšízy ?Strangers Season 3 se vrátil v říjnu loňského roku a fanoušci ji milovali a dočkali se příští sezóny. A Netflix potvrdil příchod nové sezóny. Ross a Matt Duffer znovu vezmou kreativní otěže se Seanem poplatem. A máme všechny nejnovější aktualizace v pořadu.Tři předchozí období byla zahájena v červenci 2016, v říjnu 2017 a v červenci 2019. A při pohledu na tento vzorec se Hawkins nevrátí dříve než v červnu 2021.Stranger Things: Season 4 Obsazení?


 

Přestože herci zatím nepotvrdili, ale obnoví předchozí herce hlavně - Winona Ryder (Joyce Byers), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (jedenáct), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Maya Hawke (Robin) a Charlie Heaton (Jonathan Byers).

A tři nové postavy, které se mají připojit, jsou teenageři a jeden je dospělý.

Podivnější věci: Season 4 Plot?

V nové sezoně můžeme vidět gang Joyce a vůli jejího syna, Jonathana a jedenáct, aby byli odděleni a ukázali vzdálenosti od Hawkinsa. Také po smíření Jonathan a Nancy v předchozí sezóně uvidíme, jak se budou rozvíjet jejich vztahy na dlouhé vzdálenosti. Minulá sezóna byla stanovena v letech 1983, 1984 a 1985. V pokračování tak bude uvedeno v roce 1986.

Podivné věci: Ještě přívěs?

Ano vskutku. Přívěs pro show byl venku a ukazuje, jak je některá základní postava stále naživu.

Budoucí plány pro franšízu?

Přestože ji společnost Netflix obnovila pro čtvrtou sezónu, některé zdroje uvedly, že to bude poslední sezóna. Ale Shawn Levy, výkonný producent, řekl, že „to může jít na pátou sezónu, ale za to je nepravděpodobné jít.“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář